Archív,  Járvánnyal kapcsolatos közlemények

Tájékoztatás a koronavírus-helyzettel kapcsolatos intézkedésekről

Tisztelt Szülők!

A tankerület megbízásából, a kialakult koronavírus-helyzettel összefüggő megelőző intézkedésekkel kapcsolatosan a következőkről tájékoztatjuk Önöket.

Minden iskolai programot, ünnepséget, tábort, erdei iskolát, külföldi utazást – beleértve ebbe a Határtalanul! programot, uszodalátogatást, versenyeket, iskolán kívüli programokat lemondunk a tanulók, a pedagógusok és családjaik biztonsága érdekében. A jelen jelzés vonatkozik március 15-i Nemzeti Ünneppel kapcsolatos megemlékezésekre. A megemlékezésekre osztálytermi szinten kerül sor.

A Lázár Ervin Program keretében szervezett valamennyi esemény (színház-, cirkusz-, hangverseny látogatás) határozatlan ideig felfüggesztésre kerül.

Az iskolában kiemelt figyelmet fordítunk kézmosószer és kézfertőtlenítő szer használatára.

Kérjük Önöket, hogy csak a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon (https://koronavirus.gov.hu) szereplő információkat vegyék figyelembe!

Akik bármilyen módon kapcsolatba kerülhettek fertőzött személlyel itthon vagy külföldi tartózkodásuk során, ne menjenek be az iskolába, maradjanak otthon, és haladéktalanul hívják fel telefonon háziorvosukat!

Mindannyiunk elemi érdeke, hogy a fertőzést megelőzzük!

A megelőzésről és a helyes kézmosásról szóló videók a https://koronavirus.gov.hu/megelozes linken érhetők el.

Kérjük, ha a gyermek lázas és/vagy köhög, folyik az orra, tüsszög, ne küldjék iskolába!

A tanulók érdekében kérjük Önöket, hogy csak az iskola kapujáig kísérjék gyermeküket!

Megértésüket köszönjük!

Gódi Katalin
intézményvezető