Archív,  Járvánnyal kapcsolatos közlemények

Tájékoztatás

Kedves Tanulók!

Dicséret és köszönet mindazoknak, akik ügyesen beléptek az online tanulási térbe, és rugalmasan alkalmazkodtak a kialakult helyzethez. Igyekszünk segíteni, igyekszünk nem terhelni Benneteket!

Ugyanakkor ne feledjétek: ez egy digitális munkaforma, tehát tanítás van, a tananyaggal haladni kell. Mivel nem könnyű megszervezni az oktatást, tartsátok be a határidőket! Akárcsak a „rendes” órákon, itt is számot kell adnotok fejlődésetekről. Természetesen most házi munka formájában.

Ennek előnye is van: önállóságot és önfegyelmet tanultok. A házi feladat Nektek szól, nem szüleiteknek! Amennyiben probléma adódik, keressétek szaktanáraitokat, segítenek.

Vannak készségtárgyak, ahol előírás gyakorlati feladatok értékelése. Ne méltatlankodjatok, ha tanáraitok a lehetőségekhez mérten kérik ezeket számon. Az adatvédelmi előírásokat továbbra is betartjuk: egy-egy felvétel az osztályozás után törlésre kerül, más nem láthatja. Ha valaki nem készít felvételt az elvégzett munkáról, előre egyeztetett időpontban bejöhet az iskolába, és bemutathatja azt.

Akadnak olyanok is köztetek, akik még csak most kértek Kréta-elérhetőséget, vagy – többszöri megkeresés ellenére – még nem jelentkeztek, nem küldtek be megoldást.

Amennyiben ez nem történik meg, és nem tudunk osztályzatot adni, úgy év végén nem osztályozható az illető. A továbblépés feltétele egy – augusztusi? – osztályozó vizsga letétele. Kérem a távol maradókat, jelezzenek mailben, telefonon, hogy miért „hiányoznak”, és pótolják a leckéket!

Április 9.- 14. tavaszi szünet. Erre az időszakra nem kaptok feladatot. Pihenjetek!

15. – 17. a felzárkózás időszaka, akik elmaradtak/lemaradtak, kapnak még egy lehetőséget. Éljenek vele!

Jó tanulást, jó pihenést, jó egészséget!

Vigyázzatok magatokra, egymásra!

Hiányoztok!

igazgató néni