Alapítvány,  DÖK,  Sport

Decemberi események

A József Attila Általános Iskolában az év utolsó hónapja is színes programokkal vált izgalmassá.

December 6-án a Mikulás látogatott el a gyerekekhez. Az alsó évfolyamokon dallal, verssel várták, a felsősök pedig játékos feladatok megoldása után kaphattak egy kis édességet tőle.


Maárné Klement Krisztina szervezésében december 13-án a Magyar Művész Válogatott látogatott el ismét iskolánkba, hogy a Józsefes Gyermekekért Alapítvány számára jótékonysági futballmeccseket játsszon. Három mérkőzésre került sor: az 5-6., majd a 7-8. évfolyamosokkal és a tavaly elballagott diákok csapatával szálltak csatába. Remek hangulatú délutánt töltöttek együtt kicsik és nagyok.


Fejér megye Diáksportjáért díjban részesült Varga Gergely kollégánk a kézilabdacsapat edzőjeként. Gratulálunk neki!

December 20-án, az év utolsó tanítási napján osztály-, majd iskolakarácsonyt tartottunk. Az ünnepségen Tverdota-Vass Edit Szeréna adventi gondolatait követően meggyújtottuk a negyedik gyertyát is a koszorún. Hujberné Király Beáta rendezésében az alsós drámások karácsonyi műsorát nézhettük meg, ezt követően pedig Gódi Katalin igazgatónő varázsolt és nevettetett. Végül Boros Ildikó vezényletével egy közös dallal zártuk le a rendezvényt, az évet, és nyitottuk meg a téli szünetet.


Ezúton is köszönjük a szervezőknek, szülőknek, pedagógusoknak, gyerekeknek áldozatos munkájukat, a támogatást, a részvételt!