Aktuális

Atlétika többpróba április 28. Iváncsa

Április 28-án, Iváncsán rendezték meg az idei atlétikai többpróba diákolimpiai versenyeket. Iskolánk mindhárom korcsoportban indította a csapatait, ahol négy másik iskola, hasonló korú csapataival kellett versenyezniük.

A II. korcsoportos fiúk (Péntek László, Kecskeméti Erik, Csonka Levente, Böcz Bálint, Horváth Zalán) a IV. a lányok (Bodó Luca, Kremmer Zorka, Némedi-Winkler Hanna, Szabó Noémi, Sági Csilla) a II. helyezést érték el. Távolugrásban, kislabdahajításban, 60m-es futásban és 4X100m-es inga váltófutásban ügyeskedtek.

A III. korcsoportos fiúk (Farkas Torda, Szabó Bence, Demeter Bence, Tukora Máté, Varga Krisztofer) a II. a lányok (Hosszú Laura, Sebestén Rebeka, Horváth Gréta, Nagy Fruzsina, Moharos Mira, Mészáros Ciara) a IV. helyet szerezték meg. Ők távolugrásban, kislabdahajításban, 60m-es és 600m-es futásban versenyeztek. Az egyéni összetett versenyben Farkas Torda az I. lett, így egyedüliként szerzett jogot a vármegyei döntőben iskolánkat képviselni.

A IV. korcsoportos fiúk (Kiss Szilárd, Lipót Adrián, Kristóf Benjámin, Raffer Péter, Cseresznyés Kevin, Váradi Zoltán) a III. a lányok (Molnár Hanna, Orbán Lejla, Tóth Cintia, Szöllősi-Szabó Dóra, Maár Fanni, Szerecsen Dóra) a V. helyen végeztek. Nekik a távolugrás, a kislabdahajítás, a súlylökés, a 100m-es és a 800m-es futás voltak a versenyszámaik. Mindenki az erejéhez, felkészültségéhez mérten a megfelelő szinten teljesített, melyhez gratulálunk!